Trebate li pomoć?
Click&Watch

Modni & lifestyle kanal

hr en
hr
0 0
Traži

Influencer Style Secrets

… s Ines Heli

Zavirite u čarobnu škrinjicu s nakitom poznate influencerice Ines Heli i otkrijte kako ga na decentan način kombinirati tako da izgledate chic baš poput prave Parižanke.

 

 

“Kada izlazite iz stana, bacite zadnji pogled na ogledalo i skinite jedan komad nakita”, jedan je od najpoznatijih stilskih savjeta velike Coco Chanel, a istog se modnog pravila drži i Instagram influencerica Ines Heli, u virtualnom svemiru prepoznatljiva po svom nonšalantnom i ležernom stilu, ali i po toj neodoljivoj vibri slobode koja proizlazi iz neopterećnosti savršenstvom, stavu koji Parižanke čini toliko privlačnima i toliko chic.

Stav “manje je više” njezin je modni credo pa, nesklona pretjerivanju i pretjeranom kićenju, pomalo podsjeća na plejadu slavnih Francuskinja koje izgledaju fantastično samo u običnom bijelom T-shirtu i ispranim vintage trapericama uparenima s kožnim gležnjačama, s pomalo razbarušenim frizurama i trunkom crvenog ruža na usnama. Upravo je takvog stila omiljeni go to outfit stylish influencerice, a isti stav gaji i spram nakita koji kombinira decentno obraćajući pažnju na priču koju svaki komad nosi. Premda Ines ponekad pribjegne tome da svoju kombinaciju okiti s nekoliko komada nakita, vješto ih i skladno kombinirajući uvijek odaje minimalistički dojam koji komplimentira njezinoj osobnosti i pristaje cjelokupnom stilu. Okrugle naušnice zlatne boje, prstenje koje niže slojevito pazeći da pristaju jedan uz drugoga i vintage ogrlice koje nose posebne priče omiljeni su komadi u njezinoj škrinjici s nakitom u koju nas je pozvala da zavirimo. U bogatoj se kolekciji mlade influencerice posebno ističu komadi s potpisom MIRTA jewelry, zlatni prsten s crnim dijamantom, srebrna naušnica s privjeskom od dimnog kvarca i neodoljivi prsten koji se nosi na dva prsta, a doima se kao da “lebdi”. Nakon detaljnog pregleda ove čudesne kolekcije nakita mlade influencerice posve je jasno zašto toliko voli jednostavnost, decentnost i minimalizam. Upravo tako svaki će komad nakita doći do izražaja i zablistati u punom sjaju, baš onako kako je i zaslužio. 

 

Shop jewelry from the video:
Smokey Quartz HugRučno izrađena naušnica od sterling srebra s privjeskom od dimnog kvarcaMIRTA ReverseDevet karatni zlatni prsten s crnim dijamantimaOrbit double & single finger Ručno izrađeni prsteni od srebra koji se nose preko jednog ili dva prsta