Trebate li pomoć?
Click&Watch

Modni & lifestyle kanal

hr en
hr
0 0
Traži

White magic: amazing pieces we love

Zašto je bijela baš savršena za zimu?

Ne, bijela boja nije rezervirana samo za vruće ljetne dane. Otkrijte kako ju vrlo lako možete učiniti svojim omiljenim stilskim saveznikom tijekom duge i hladne zime.

Umjesto da vedrim i svijetlim nijansama prkosimo hladnoći i sivilu, gotovo se svi tijekom zimskih dana sakrijemo iza tamnih, nimalo upečatljivih boja čekajući prvo proljetno sunce da zašarenimo, a vruće ljetne dane da odjenemo svoju omiljenu bijelu haljinu. No, upravo je zima koju povezujemo s netaknutim bijelim snijegom, kojeg uvijek tako žarko priželjkujemo za blagdane, savršeno vrijeme da se ogrnemo u čistu, nježnu i tako sanjivu bjelinu.

Zbilja, ne postoji jednostavniji i elegantniji način za kreiranje fantastično svježeg i upečatljivog zimskog looka nego da odjenete bijelu od glave do pete. S čistom bijelom bojom kao svojim stilskim saveznikom, zimi možete kreirati neodoljivo lijepe stylinge za različite prilike, od beskrajno elegantnih večernjih izdanja u kojima glavnu ulogu igra vaša omiljena bijela haljina, preko neobično krojene košulje ili tunike idealne za poslovne prigode ili pak mekanih oversized pulovera kao stvorenih za druženja s prijateljicama ili duge zimske šetnje gradom.

 

   

 

Ako niste pobornik all-white stylinga, bijeli ćete odjevni komad iz svog ormara vrlo lako kombinirati s bilo kojom drugom nijansom, od klasične crno-bijele kombinacije koja igra na sigurno i "uvijek prolazi" preko, primjerice, uparivanja s pastelnim nijansama za kreiranje nježnog, ali svježeg looka, pa sve do vječnog trapera koji bijelu naprosto obožava. Zato ove zime napravite stilski zaokret i dodajte ulicama malo bjeline i svjetlosti. Ljeto je još daleko, a zima tako obožava bijelu!

 

 

 

Shop KLODIER odabir: