Trebate li pomoć?
Click&Watch

Modni & lifestyle kanal

hr en
hr
0 0
Traži

O nama

 

ŠTO JE KLODIER

KLODIER je jedinstvena modna eCommerce platforma koja na jednom mjestu okuplja najuzbudljivije fizičke butike, osebujne modne ateljee i autentične izložbene prostore kreativnih dizajnera. 

 

Bilo da ste u potrazi za poznatim brendovima ili ste jednostavno željni otkrivanja novih dizajnera - ovo je mjesto za Vas!

Osim neusporedivog izbora, zajamčeno je i najbolje medijsko iskustvo prilikom shoppinga. Ekskluzivni modni kanal Click & Watch povezuje, zabavlja, nadahnjuje, savjetuje i privlači posjetitelje željne drugačijeg pristupa modi i lifestyle-u. Uđite u jedinstveni svijet stvaralaštva - upoznajte dizajnere, brendove i butike, zavirite u njihove nove kolekcije, saznajte kako nositi njihove kreacije i kako ih uklopiti u željeni stil. Ovdje ćete moći i poslušati intervjue, pročitati zanimljive editorijale, popratiti relevantne događaje, saznati behind the scene priče i još puno toga...

                         

 TKO JE KLODIER

Mali i autonomni tim, strastvenih, kreativnih i predanih pojedinaca.

 

ŠTO I KAKO RADIMO

Spajamo modu i tehnologiju, fizičko s digitalnim.

 

Vrhunski dizajn, orginalnost i kvaliteta često se skrivaju tamo gdje ih najmanje očekujemo, možda ih ne vidimo ili teže primjetimo, a možda nam je i nezgodno do njih doći. Zato KLODIER u suradnji s najboljim buticima i dizajnerima želi to promijeniti.