Trebate li pomoć?
Click&Watch

Modni & lifestyle kanal

hr en
0 0
Traži

Povrat i reklamacija

 

POVRAT PROIZVODA

Možete zatražiti povrat ili zamjenu jednog ili više proizvoda u roku od 14 dana od datuma isporuke.

Vaš povrat mora stići u navedeni butik, showroom i/ili atelje u roku od 14 dana od datuma isporuke. Preporučujemo da rezervirate povratno prikupljanje proizvoda u roku od 7 dana od datuma isporuke kako biste bili sigurni da će stići na odgovarajuću lokaciju Partnera u roku od 14 dana.

Vraćene stavke moraju biti u skladu s KLODIER pravilima o povratu proizvoda:

  • svi proizvodi moraju biti vraćeni nenošeni, neoštećeni i neiskorišteni, sa svim oznakama, dodacima i originalnim pakiranjem

  • čarape, donje rublje i kupaći program moraju se isprobati preko vlastitog donjeg rublja s pričvršćenim higijenskim dijelovima

Budite pažljivi prilikom isprobavanja proizvoda, a ukoliko ga želite vratiti molimo da ga vratite u istom stanju u kakvom ste ga i dobili. Većina proizvoda na KLODIERU je limitirana ili unikatna te samim time zahtjeva posebnu pažnju. Bilo kakvi povrati koji ne odgovaraju navedenim uvjetima nažalost neće se moći prihvatiti. Više o uvjetima povrata pročitajte u Općim uvjetima

 

Proces povrata proizvoda

1. Preuzmite Obrazac za jednostrani raskid ugovora, ispunite ga i pošaljite na email info@klodier.com.

Nakon što zaprimimo Obrazac i proslijedimo ga navedenom butiku i/ili dizajneru, kontaktirati ćemo Vas.

  • Molimo da imate na umu da proizvod ne vraćate na adresu naše tvrtke.
  • Proizvod je potrebno vratiti na adresu butika i/ili dizajnera od kojeg ste i naručili. Trošak povrata snosite sami.
  • Povrat proizvoda možete izvršiti na jednostavan način kroz online sučelje našeg dostavnog partnera.
  • Nakon što butik i/ili dizajner primi i provjeri proizvod u skladu s pravilima o Povratu proizvoda te prihvati Vaš povrat, izvršiti će Vam se povrat novčanih sredstava na način na koji je bila izvršena uplata, osim u slučaju plaćanja pouzećem, gdje će se sredstva vratiti na Vaš bankovni račun koji ste nam prethodno naznačili. 
  • Dužni ste dokazati da je Vaše pravo na jednostrani raskid ugovora ostvareno sukladno odredbama Zakona o zaštiti potrošaća.

 

REKLAMACIJA

Naš cilj je da svaki proizvod stigne u izvrsnom stanju i da budete oduševljeni kupnjom. 

Ako zaprimite proizvod u oštećenom stanju ili ako ne odgovara opisu, molimo Vas da za početak preuzmete Obrazac za prigovor/reklamaciju, ispunite ga i pošaljite na email info@klodier.com. KLODIER se obvezuje u roku od 15 dana odgovoriti Vam na prigovor, odnosno reklamaciju, nakon što Patner (butik ili dizajner) odgovori KLODIERU. Više o samoj reklamaciji proizvoda pogledajte u našim Općim uvjetima.   

Reklamacija će se smatrati valjanom ako se pregledom proizvoda i, ukoliko je potrebno, dodatnim vještačenjem, utvrdi da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. Ukoliko se ustanovi da je reklamacija pravovaljana, KLODIER se obavezuje u dogovoru s butikom i/ili dizajnerom, tamo gdje je to moguće, zamijeniti proizvod za istovjetni bez nedostataka, izvršiti popravak ili vratiti cjelokupan novčani iznos za koji je proizvod kupljen. Ukoliko se ustanovi da reklamacija nije pravovaljana te se prigovor/reklamacija odbije, morati ćete snositi trošak ponovne dostave kupljenog proizvoda na Vašu adresu.

 

Za ostale informacije obratite nam se na info@klodier.com ili putem Messengera.